hardlooptraining

Run Fit Breda

Welkom bij het trainingsprogramma RUN FIT Breda: jouw ultieme bestemming voor hardlooptraining en fit worden! Of je nu een beginner bent of een ervaren loper, ons programma helpt je om sterker, sneller en gezonder te worden. 

Singelloop Breda

Doe mee met onze 8-weekse training vanaf 12 augustus en bereid je optimaal voor op de Singelloop 2024!

Run Fit Breda

Run Fit Breda - Samen Fit, Samen Sterk!

Waarom meedoen?

Professionele Begeleiding

Onze trainers begeleiden je door iedere stap van het programma. Met hun expertise krijg je waardevolle tips om je techniek te verbeteren en blessures te voorkomen.

Op maat gemaakte trainingsschema’s

Of je nu traint voor je eerste 5 km of je persoonlijke record wilt verbeteren, we bieden trainingsschema’s die passen bij jouw niveau en doelen.

Motiverende groepstrainingen

Train samen met andere enthousiaste hardlopers in een ondersteunende en motiverende omgeving. Samen bereiken we meer!

Gezond en actief leven

Run Fit Breda helpt je niet alleen om je hardloopdoelen te bereiken, maar ook om een gezondere levensstijl aan te nemen. Voel je fitter en energieker!

details

Programma details

  • Startdatum: 12 augustus 2024, 19.00 uur
  • Duur: 8 weken: 2 trainingen per week + 1 thuisrenschema
  • Locatie: buitentraining vanuit Green Zone Breda (maandagen van 19.00 – 20.00 uur), krachttraining bij Green Zone Breda (woensdagen van 20.00 – 21.00 uur – bij veel aanmeldingen zullen er tijdsblokken worden toegevoegd)
  • Inclusief: Professionele begeleiding, op maat gemaakte schema’s en toegang tot exclusieve community evenementen
Start met jouw hardloopdoelen

Meld je aan en ren je met ons mee

Het aanmelden is eenvoudig! Klik op de knop hieronder om je aan te melden voor ons programma. We kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en je klaar te stomen voor de Singelloop 2024!

Volg ons op Instagram voor de laatste updates, trainingsinspiratie en verhalen van medelopers. Gebruik de hashtag #runfitbreda om je voortgang te delen en anderen te inspireren.

Blijf verbonden

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het programma of wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@greenzonebreda.nl of 085 – 40 10 063. We staan klaar om je te helpen!

Fysiotherapie 1
Fysiotherapie 2